Image for your discount code

Als u via deze site boekt (met Code: sitespecial), krijgt u 5% eigen-website-korting. Ik hoop u tijdens uw verblijf persoonlijk te mogen verwelkomen. Tot dan!

Luigi Orsini, eigenaar.

KORTING
plattegrond

Availability

wifi

*** at home in Rotterdam

facebook logo facebook logo

Ligging en bezienswaardigheden Rotterdam

Het hotel heeft een uitstekende ligging in het bruisende centrum van Rotterdam. Een keur aan bezienswaardigheden, musea, theaters, bioscopen, restaurants, cafés en het winkel- en zakencentrum liggen letterlijk op enkele meters van het hotel.

Openbaar vervoer

 

Bus, tram en metro stoppen voor de deur en het Centraal Station ligt op 850 meter. Schiphol en Rotterdam Airport zijn vanaf het Centraal Station binnen 25 minuten bereikbaar.

Parkeren

 

Hotel Emma beschikt over een kleine, maar zeer veilige parking. Een parkeerplaats kost € 15,- per nacht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maar dit voldoet normaal gesproken. Tot onze spijt zijn de parkeerlaatsen niet vooraf te reserveren. Indien bij aankomst blijkt, dat er geen plaats beschikbaar is, adviseren wij u uiteraard graag over andere mogelijkheden in de directe omgeving.

 

Ga direct naar alle hoogtepunten van Rotterdam 

Hoogtepunten Rotterdam

 

Het centrum van Rotterdam heeft veel moois te bieden. De stad gelegen aan de Nieuwe Maas staat bekend om haar innovatieve architectuur. Beleef het allemaal in Rotterdam!

Martkthal
Dominee Jan Scharpstraat
3011 GZ Rotterdam

Veel bezoekers gaan naar de markthal vanwege de prachtige architectuur, maar daarnaast kunt u in de markthal verschillende kramen vinden van over de hele wereld waar u zowel kunt eten als eten kunt halen. Leer de foodcultuur kennen in de Markthal en ontdek de verschillende smaken. 

Markthal Rotterdam 

Erasmusbrug

De Erasmusbrug is de bekendste brug die we in Nederland kennen en is naast de Willemsbrug de tweede brug die over de Nieuwe Maas het zuiden van Rotterdam verbindt met het centrum van Rotterdam. In het zuiden van Rotterdam is de haven te vinden. Rondom de Erasmusbrug worden altijd veel evenementen georganiseerd. 

Erasmusbrug Rotterdam 

Euromast
Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam

De Euromast steekt altijd uit boven de stad Rotterdam en moet je gezien hebben. Deze toren is de grootste toren in Nederland die beschikbaar is voor publiek. De toren is maar liefst 185 meter hoog en wanneer u deze toren beklimt kunt u genieten van de prachtige stad Rotterdam. 

Euromast Rotterdam 

Skyline Rotterdam

De skyline van Rotterdam kunt u het beste zien vanaf de maasboulevard. Als u hier ’s avonds gaat wandelen langs het water dan kunt u genieten van de skyline. De skyline bestaat uit de hoge gebouwen, willemsbrug, erasmusbrug en de Euromast. Dus wilt u mooie foto’s maken? Dan is dit zeker de moeite waard om dit te bekijken. 

Skyline Rotterdam 

Kubuswoningen
Overblaak
3011 MH Rotterdam

De Kubuswoningen is ontworpen en gebouwd door Piet Blom. De architectuur van deze in jaren 70 gebouwde woningen staan bekend om de gekantelde kubus. Ze worden ook wel het Rotterdamse bos genoemd, omdat de kubussen op palen bevestigd zijn. U kunt er zelf één van binnen bekijken in de Kijk-Kubus. Deze woning is te vinden op nummer 70. 

Kubuswoningen Rotterdam 

Alle hoogtepunten