Image for your discount code

Als u via deze site boekt (met Code: sitespecial), krijgt u 5% eigen-website-korting. Ik hoop u tijdens uw verblijf persoonlijk te mogen verwelkomen. Tot dan!

Luigi Orsini, eigenaar.

KORTING
3

Availability

wifi

*** at home in Rotterdam

facebook logo facebook logo

Over het hotel

 • Hotel Emma is in 1979 gebouwd en in de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd. Alle verdiepingen zijn te bereiken met de lift. Vanzelfsprekend voldoen alle veiligheidsvoorzieningen aan de huidige normen.

  In het gehele hotel is roken niet toegestaan. Het dakterras is een rook-zone. Hier kunt u tevens genieten van het uitzicht op het centrum en de skyline van de wereldstad Rotterdam.

  Team

   

   

  Luigi Orsini is eigenaar en is ook uw gastheer

  Geschiedenis

   

  In 1979 is het 3-sterren hotel gebouwd en het is al 80 jarig in de familie Orsini. Het hotel is knus en heeft een warme uitstraling, waardoor gasten zich snel thuis voelen.

  Receptie

   

  De receptie van het hotel is 24/7 geopend. Wanneer u uw laptop meeneemt kunt u in het gehele hotel gebruik maken van het gratis Wifi/Hotspots netwerk. Uiteraard is er ook een gratis te gebruiken gastencomputer aanwezig.

   Receptie Hotel Emma

  Zaalverhuur

   

  Hotel Emma beschikt over verschillende zalen die te huur zijn voor vergaderingen, presentaties, cursussen en nog veel meer. De zalen zijn kleinschalig, dus zijn geschikt voor kleine gezelschappen. Bekijk meer informatie hier. 

  Ontbijtzaal Hotel Emma

  Betaalbare luxe kamers

   

  Hotel Emma beschikt over 5 verschillende kamers. Of u wilt verblijven met uw gezin of juist met uw partner? De verschillende kamers zorgen ervoor dat u heerlijk kunt overnachten. Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi, kluisjes en een minibar. Klik voor meer informatie over de kamers.

   

  Unieke locatie

   

  Hotel Emma ligt centraal gelegen in het centrum van Rotterdam. Het hotel is gevestigd aan de Nieuwe Binnenweg 6, 3015 BA in Rotterdam. De Nieuwe Binnenweg is een gezellige straat waar veel cafés en restaurants te vinden zijn.