Image for your discount code

Als u via deze site boekt (met Code: sitespecial), krijgt u 5% eigen-website-korting. Ik hoop u tijdens uw verblijf persoonlijk te mogen verwelkomen. Tot dan!

Luigi Orsini, eigenaar.

KORTING
15

Availability

wifi

*** at home in Rotterdam

facebook logo facebook logo

reserveren

Als u wilt reserveren kunt u gebruik maken van het beschikbaarheidsformulier in de linker kolom. Via deze optie kunt u 'real-time' reserveringen maken in het reserveringssysteem van Hotel Emma. U heeft direct inzage in de meest actuele tarieven en beschikbaarheid van de kamers. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen worden gebruikt voor de communicatie tussen u en Hotel Emma.

De kamertarieven zijn inclusief ontbijtbuffet en BTW en exclusief stedelijke logiesbelasting. U kunt met PIN en alle gangbare creditcards betalen.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH), gedeponeerd bij de Arr. Rb. Te 's Gravenhage en de K.v.K. te 's Gravenhage. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Erasmusbrug