google-site-verification=6prWlFLSuH45sV_k9Hxj--a2QaNOaXsrW91z66_kA1o google-site-verification=6prWlFLSuH45sV_k9Hxj--a2QaNOaXsrW91z66_kA1o
 

HOTSPOTS IN ROTTERDAM

De binnenstad van Rotterdam heeft veel te bieden. De stad is gelegen aan de rivier "Nieuwe Maas" en staat bekend om zijn vernieuwende architectuur.

Hotel Emma is uitstekend gelegen in het kloppende hart van het stadscentrum van Rotterdam. Letterlijk op slechts enkele meters afstand van het hotel vindt u diverse toeristische bezienswaardigheden, musea, restaurants, cafés, uitgaansgelegenheden, theaters, winkelstraten en het zakendistrict.

logo Hotel Emma

Fietsverhuur

Huur een fiets om in Rotterdam te toeren. Net om de hoek is er een Donkey Republic - 24/7 fiets-verhuurlocatie. Ook is er een 24/7 fietsverhuur bij het centraal station , ongeveer 850 meter van het hotel.

312301653_ef00ab3d90_b.jpg

Rondleidingen door de stad

Je kunt een rondrit door de stad maken met de Rotterdam Hop On Hop Off Bus. In de zomer kun je ook tramlijn 10 nemen om door de stad te toeren. Om de haven te zien kun je de Spido of de Splash tour nemen . Ook kun je met de waterbus naar de windmolens gaan.

Molens

Nergens in Nederland vind je zoveel molens bij elkaar als in Kinderdijk . De negentien molens staan sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Museummolen Nederwaard verwelkomt al decennia lang bezoekers van over de hele wereld.

Kinderdijk-1000x1000.jpg

Nachtleven

Direct tegenover het hotel vind je een aantal geweldige bars/podia, zoals: Rotown , BAR3 en Stalles . Op ongeveer 200 meter van het hotel vind je de Witte de Withstraat met tal van uitgaansgelegenheden en bars, zoals: De Witte Aap , NRC en WORM .

knipsel.jpg

Restaurants

Rotterdam biedt een grote keuze aan goede restaurants. De Witte de Withstraat en de Markthal liggen op 5-10 minuten lopen van het hotel en bieden veel restaurants en pubs. We helpen je graag met het geven van goede suggesties. U kunt alvast een kijkje nemen op deze site.

DEPOT-AVOND_small.jpg

Musea

Op slechts 200 meter van het hotel vind je het Boymans van Beuningen Museum en het Depot , dat open is voor publiek. Door de centrale ligging van het hotel zijn alle musea binnen 15 minuten lopen te bereiken. Klik hier voor veel meer musea.

Concerten en congressen

Het hotel ligt midden in de belangrijkste concert- en congreslocaties. Op 500 meter van het hotel ligt: De Doelen. Ook het Theater Rotterdam ligt op slechts 500 meter van het hotel. Het Nieuwe Luxor Theater , Theater Zuidplein en Ahoy zijn met de metro in circa 10-20 minuten te bereiken.

De-Doelen.jpg
Iffr-logo_medium-1.jpg