google-site-verification=6prWlFLSuH45sV_k9Hxj--a2QaNOaXsrW91z66_kA1o google-site-verification=6prWlFLSuH45sV_k9Hxj--a2QaNOaXsrW91z66_kA1o
 

LOCATIE

Hotel Emma is uitstekend gelegen in het kloppende hart van het stadscentrum van Rotterdam. Bus, tram en metro stoppen voor de deur en het centraal station ligt op slechts 850 meter (0,5 mijl) afstand. Zowel Schiphol als Rotterdam Airport zijn met het OV binnen 30 minuten te bereiken.

logo Hotel Emma

HOE KOM JE HIER

Het hotel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Met de auto

Hotel Emma is goed bereikbaar met de auto. Het hotel heeft parkeerplaatsen voor auto's, motoren en bussen (meer info hieronder). Voor een routebeschrijving klik hier .

Image by Nick Staal

Met het openbaar vervoer

Voor het hotel stoppen tramlijnen 4 en 7, metrolijnen A, B en C en buslijn 32. Vanaf het Centraal Station Rotterdam neemt u tram 4 naar het hotel. De tweede halte (Eendrachtsplein) is al uw bestemming. Klik op deze link voor meer informatie over het openbaar vervoer van de RET.

Car Clap
1674isbppa.jpg

Met de trein

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport ben je in 25 minuten op treinstation Rotterdam . Klik op deze link voor de treinschema's van NS. Het centraal station van Rotterdam ligt op slechts 850 meter van het hotel, ongeveer 10 minuten lopen. Ook kunt u de tram of metro nemen naar het hotel (halte: Eendrachtsplein)

PARKEERMOGELIJKHEDEN

Hotel Emma heeft een kleine binnenplaats met parkeergelegenheid (adres: 'Rochussenhof') die € 15 per nacht kost (tot 14.00 uur de volgende dag).

Deze parkeerplaatsen kunnen vanwege de beperkte ruimte niet gereserveerd worden.

Verder is er op loopafstand (350 meter) ook een parkeergarage aanwezig genaamd 'Interparking Lijnbaan' (adres: 'Crispijnstraat 6'). Een waardekaart voor deze garage is te koop bij de receptie van het hotel tegen een gereduceerd tarief van € 15 voor 24 uur. U kunt ook vooraf een parkeerplaats bij deze garage reserveren via deze link .