Het antwoord op al je vragen

Frequently Asked Questions

Alles wat je wilt weten over je verblijf in Hotel Emma

Alles wat je moet weten

Wat zijn de in- en uitcheck tijden?

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Waar kan je parkeren?

Hotel Emma beschikt over 9 eigen parkeerplekken. Deze kunnen niet op voorhand gereserveerd worden. Bij aankomst kan er gekeken worden of er nog een plek vrij is. De kosten hiervan zijn €15,00 euro per nacht. Mocht onze parkeerplaats al helemaal vol zijn bij aankomst dan hebben wij nog andere opties. Zo hebben wij een samenwerking met Interparking Lijnbaan. Je kunt bij ons een uitrijkaart kopen voor €15,00 euro en dan kunt u 24 uur parkeren in de garage. Anders is Parkbee Nieuwe Binnenweg 3 minuten lopen en kan je online een plek reserveren. Er zijn dus genoeg opties!

Kan je bagage achterlaten?

Ja zeker! Voor check-in of na check-out is het mogelijk om je bagage bij ons te laten staan. Dit kan zolang als je zelf zou willen. 

Is er diner mogelijk in het hotel?

Helaas serveert Hotel Emma alleen een heerlijk ontbijtbuffet, en geen diner. Maar niet getreurd we zitten midden in het centrum boordevol heerlijke restaurants om ons heen. Onze persoonlijke favorieten zijn La Pizza, een heerlijk Italiaans restaurant. Zalmhuis, waar ze heerlijk vis en sushi gerechten serveren. 21 pinchos, waar je heerlijk aan het water kan genieten van tapas en pinchos. FLOOR, waar je in de binnentuin van de stad een heerlijk Frans gerecht kan nuttigen. Voor de liefhebber van hamburgers kan je het beste naar Diego's burgers gaan met de beste burger van de stad. Voor een lekkere borrel kan je het beste naar de Witte de Withstraat gaan, daar kun je bij verschillende restaurantjes de sfeer proeven van het relaxte leven in Rotterdam!

 

Is er een mogelijk tot het kopen van drankjes en snacks?

Zeker weten! Wij verkopen aan de balie verschillende drankjes en snacks. Dit alles is te vinden op de lijst die zich naast de receptie bevindt. Ook verkopen wij oordopjes om goed te kunnen slapen etc.

Is er een late check-out of early check-in mogelijk?

Een late check-out of early check-in is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Uiteraard zijn hier wel kosten aan verbonden. Afhankelijk van het tijdstip zal dit €15,00 euro zijn. Controleer bij de receptie balie de mogelijkheden!