Rotterdam met kinderen: Een stad vol avontuur en verwondering

Rotterdam Hotel Familiekamer

Rotterdam, de levendige havenstad, is bekend om zijn innovatieve architectuur, rijke geschiedenis en culturele veelzijdigheid. Als je overweegt deze dynamische stad te bezoeken met je gezin, dan staat je een avontuurlijke ervaring te wachten die zowel leerzaam als leuk is voor zowel kinderen als volwassenen. Onze nieuwe familiekamers zijn perfect voor een verblijf met de kinderen.

Bekijk kamers

De perfecte bestemming

De stad biedt een unieke mix van moderne en historische bezienswaardigheden, van de iconische Erasmusbrug en de innovatieve Kubuswoningen tot het historische Delfshaven. De kindvriendelijke attracties, groene parken en interactieve musea maken Rotterdam de perfecte bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een mix van educatie, ontdekking en plezier.

Of je nu geïnteresseerd bent in wetenschap, kunst, natuur of sport, Rotterdam heeft voor iedereen wat te bieden. Hier zijn enkele van de beste activiteiten voor gezinnen in Rotterdam:

Familieactiviteiten

Diergaarde Blijdorp: Een van de mooiste dierentuinen van Europa, waar je een reis kunt maken door verschillende continenten en de natuurlijke habitats van de dieren kunt verkennen.

Maritiem Museum: Leer over de geschiedenis en het belang van scheepvaart in de grootste haven van Europa met interactieve tentoonstellingen die speciaal voor kinderen zijn gemaakt.

Kids Marina: Een leuke waterattractie waar kinderen kapitein kunnen zijn op hun eigen bootje en tegelijkertijd meer kunnen leren over de haven en zijn functies.

Familieactiviteiten Rotterdam

Nog meer familieactiviteiten

Pannenkoekenboot: Geniet van een vaartocht van 75 minuten met onbeperkt pannenkoeken eten terwijl je het uitzicht op de skyline van Rotterdam bewondert.

Speelcentrum Weena Speeltuin: Een fantastische speeltuin dichtbij het centrum, perfect voor kinderen van alle leeftijden.

Nog meer familieactiviteiten

Gezinsvriendelijk avontuur Rotterdam

Met zoveel te zien en te doen, is Rotterdam de ideale bestemming voor een gezinsvriendelijk avontuur. Ontdek de stad, dompel je onder in de cultuur en maak onvergetelijke herinneringen met je dierbaren. Onze familiekamer is perfect voor een verblijf met het hele gezin.

Boek nu

Liever een meer culinair verblijf met het gezin? Ondek de tofste restaurants van Rotterdam en vergeet niet een bezoek te maken aan Station Bergweg.

Gezinsvriendelijk avontuur