Kamers

Hotel Emma heeft 24 modern ingerichte kamers

Eenpersoonskamer

Een kamer precies groot genoeg voor één persoon. Beschikt over een eigen badkamer met douche. 

1
10

Standaard tweepersoonskamer

De standaard tweepersoonskamer is geschikt voor twee personen. De kamer heeft 2 losstaande bedden en beschikt over een eigen badkamer met douche. 

2
17

Superior tweepersoonskamer

De superior tweepersoonskamer is een grote tweepersoonskamer met een kingsize bed. De kamer beschikt over een een eigen badkamer met onder andere een groot hoekbad. 

2
21

Driepersoonskamer

De driepersoonskamer is een ruime kamer geschikt voor drie personen. De kamer beschikt over een eigen badkamer met douche. De bedden zijn losstaand, waarvan 2 naast elkaar. 

3
18

Vierpersoonskamer

De vierpersoonskamer is een ruime kamer geschikt voor 4 personen. Doormiddel van een afscheidende deur is de kamer uitermate geschikt voor gezinnen. 

4
34

Alles wat je moet weten

Wat zijn de in- en uitcheck tijden?

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Waar kan je parkeren?

Hotel Emma beschikt over 8 eigen parkeerplekken. Deze kunnen niet op voorhand gereserveerd worden. Bij aankomst kan er gekeken worden of er nog een plek vrij is. De kosten hiervan zijn €20,- euro per nacht. Mochten we geen plek meer hebben op ons eigen terrein, dan bieden wij de optie aan te parkeren bij Apcoa parking Westblaak. De parkeergarage ligt op een kleine 10 minuutjes lopen vanaf het hotel. De kosten hiervan zijn ook €20,- euro voor 24 uur. Meer informatie hierover is verkrijgbaar aan de receptiebalie. 

Kan je bagage achterlaten?

Ja zeker! Voor check-in of na check-out is het mogelijk om je bagage bij ons te laten staan. Dit kan zolang als je zelf zou willen. 

Is er diner mogelijk in het hotel?

Helaas serveert Hotel Emma alleen een heerlijk ontbijtbuffet, en geen diner. Maar niet getreurd we zitten midden in het centrum boordevol heerlijke restaurants om ons heen. Onze persoonlijke favorieten zijn La Pizza, een heerlijk Italiaans restaurant. Zalmhuis, waar ze heerlijk vis en sushi gerechten serveren. 21 pinchos, waar je heerlijk aan het water kan genieten van tapas en pinchos. FLOOR, waar je in de binnentuin van de stad een heerlijk Frans gerecht kan nuttigen. Voor de liefhebber van hamburgers kan je het beste naar Diego's burgers gaan met de beste burger van de stad. Voor een lekkere borrel kan je het beste naar de Witte de Withstraat gaan, daar kun je bij verschillende restaurantjes de sfeer proeven van het relaxte leven in Rotterdam!

 

Is er een mogelijk tot het kopen van drankjes en snacks?

Zeker weten! Wij verkopen aan de balie verschillende drankjes en snacks. Dit alles is te vinden op de lijst die zich naast de receptie bevindt. Ook verkopen wij oordopjes om goed te kunnen slapen etc.

Is er een late check-out of early check-in mogelijk?

Een late check-out of early check-in is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Uiteraard zijn hier wel kosten aan verbonden. Afhankelijk van het tijdstip zal dit €15,00 euro zijn. Controleer bij de receptie balie de mogelijkheden!

Kan ik gebruik maken van een ontbijtbuffet?

Ons ontbijt wordt geserveerd bij Restaurant Baker & Moore. Baker & Moore kun je vinden op de Westblaak 147. Het ontbijt is doordeweeks beschikbaar van 07:30 tot 12:00 en in het weekend van 08:30 tot 12:00. Wanneer je geen ontbijt hebt bijgeboekt, kun je hier alsnog terecht, maar zul je de rekening achteraf moeten betalen.